D-dagen

Me vett kem me kan klandre nå
Det er dette her me må forandre på
Planen er klar, her er veien me må vandra på

Så er D-dagen her. Tre år etter at jeg kjøpte det snedige domenet supermagn.us – tre år med ymse eksperimentering med denne siden – har jeg endelig funnet et format jeg er komfortabel med. Det geniale, som Nils Johan “Jeg har fortsatt mareritt om stjernelaget Armenia” Semb ville sagt, ved Supermagn.us er at det kombinerer blogg (også kjent som vlogg) og hjemmeside, slik at resultatet blir en hybrid, hverken fugl eller fisk, et muldyr – et missing link!

Dette vil ikke bli likt noe du har sett før. Her vil det komme tradisjonelle blogginnlegg av typen “jeg mener mangt om mye og mye om mangt”, da gjerne med fotball som tema (jeg sier: Så lenge Sondre Kåfjord er president i Norges Fotballforbund vil jeg aldri gå tom for ting å skrive om.) Her vil også komme musikkmisjonering i beste stil, diverse kunstneriske innspill, (an)befalinger som gjelder ikke-musikkrelaterte tema, tilfeldige referanser til Harald Eia og Bård Tufte, og kanskje, om jeg er veldig grei, vil jeg gi noen smakebiter på skriverier som forhåpentligvis skal legge grunnlaget for en Nordisk råds litteraturpris en gang i fjern framtid. (Jeg har for eksempel fortsatt en påskekrimtrilogi å avslutte…) For å toppe hele kransekaka, så vil jeg i beste prøver-å-holde-tritt-med-MMS-generasjonen-stil lage min egen tolkning av cybersosiale fenomen som Facebook og Twitter.

Så, før lovnadene blir flere enn hos en politiker i valgkamp (se der, min første samfunnskritiske kommentar (heller mer et samfunnskritisk knuff… eller knips)), velger jeg å avslutte dette åpningsinnlegget mens jeg ennå kan. Det blir jo spennende å se om jeg i det hele tatt får noen lesere.

Is there anybody out there?

One thought on “D-dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>