Okay, take two:

Jeg skal bli flinkere. Jeg skal bli flinkere til å stå opp med én gang vekkerklokken ringer. Jeg skal bli flinkere til å jobbe med skolearbeid (skole og skole…) Jeg skal bli flinkere til å ikke spille så mye (Halo in the other room). Jeg skal bli flinkere til å begynne å skrive igjen. Jeg skal bli flinkere til å fase ut -a-endinger av språket mitt. Jeg skal bli flinkere til å lage mat fra grunnen av (dette æ’kke mat! Forresten: Toros risengrynsgrøt inngår ikke i dette forsettet.) Jeg skal bli flinkere til å lære meg de sangene jeg vil lære meg på gitar på gitar (sann sann!) Jeg skal bli flinkere til å feel it for a minute like the real thing, baby, yeah. Jeg skal bli flinkere til å mekke på denne siden, og etter hvert gjøre den presentabel nok til å spread the word, (brother!) Jeg skal bli flinkere til å holde dette forbanna kontoret ryddig! (Nei, nei… dette forbann_ede_ kontoret…) Det e så my æ sku ha gjort, men æ får liksom itj te å gjør det.

Men framfor alt: Jeg skal bli flinkere til å vlogge.

(Nei, kanskje ikke _framfor alt_, men læll.)

Bonus til den oppmerksomme leser: Finn de skjulte (more or less) låtreferansene!

4 thoughts on “Okay, take two:

  1. admin Post author

   Ja, det er bare å være mindre _oppmerksom_ det.

   (Jeg er for øvrig mye flinkere til å svare på kommentarer her enn på VGB, åpenbart.)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>